MINI CRUISES MET MAXI GENOT, COMBI CRUISE/CITYTRIP

écrit par VandenHende
le 25/01/2013
cabine

Cruisespecialist Star Clippers biedt super aantrekkelijke mini-cruises waarbij de reizigers genieten van de mooiste zeilschepen. Komt daarbij dat een reis van drie of vier nachten vanuit Italië, Corsica of Duitsland de mooiste break is die men zich kan indenken!

Op 29 juni vertrekt de Royal Clipper voor een cruise van drie nachten uit de haven van Civitavecchia, 70 kilometer ten noorden van Rome. De Royal Clipper is het grootste zeilschip van de wereld met vijf masten en met 42 zeilen is het een echte blikvanger. Alleen daarvoor reeds zou je de reis willen maken maar ook omdat deze mini cruise je laat kennismaken met Corsica en Elba. Deze reis kan reeds vanaf 805€ plus havengelden.

De Star Flyer vertrekt op 24 augustus voor een cruise van vier nachten in de haven van Hamburg. Er wordt aangemeerd in Den Helder en in IJmuiden en de haven van aankomst is Oostende. Wie deze unieke reis, dichtbij huis, boekt voor 31 januari geniet 20 % korting. Deze reis kan reeds vanaf 1005€ (-20% indien boeking voor 31 januari) plus havengelden.

Terug naar Italië voor alweer een prachtcruise met de tot de verbeelding sprekende Royal Clipper. Op 4 september verlaat de vijfmaster Venetië voor een 3 nachten maar sublieme break richting Kroatië (Rovinj) en Slovenië (Piran). Vroeg boeken (voor 31 januari) betekent 10 % korting.

Vanuit Rome (Civitavecchia) vaart de Royal Clipper op 15 oktober voor een cruise van vier nachten naar Elba, Sardinië en Corsica. Wie deze zonovergoten cruise boekt voor eind januari krijgt 10 % korting.

De mini cruises van Star Clippers garanderen een droomvakantie aan boord van een echt zeilschip en bieden ook de mogelijkheid voor een combinatie cruise/citytrip met Venetië en Rome als absolute toppers!

INFO: www.starclippers.com

  • cabine
  • MINI CRUISES MET MAXI GENOT, COMBI CRUISE/CITYTRIP
  • cabine terras
  • cabine terras
  • eetzaal
  • cabine
  • dek
1076 lectures
Portrait de VandenHende
Van den Hende"