Cruisen langs de mooiste kust van Europa met ID Riva Tours

écrit par VandenHende
le 06/01/2010
 boottype villa

De belangrijkste toeristische troeven van vakantieland Kroatie zijn de schitterende kustlijn, de historische steden en dorpen langs de kust en de
langgerekte eilanden voor de kust. Een unieke manier om van deze drie grote Kroatische troeven te genieten is een zeilcruise. ID Riva Tours is
dé Kroatië specialist en de cruises van deze reisorganisator bieden alles wat de vakantieganger verwacht: genieten en relaxen, het natuurschoon
en de cultuurhistorische rijkdommen van Kroatië optimaal ontdekken.
De kust van Kroatië is zeer lang, vandaar dat ID Riva Tours het gebied opsplitst in drie regio’s waarin verschillende reisprogramma’s worden aangeboden.
Regio 1 is de Kvarner Rivièra met de historische havenstad Rijeka van waaruit het gebied tussen het schiereiland Istrië en Dalmatië wordt verkend. Regio 2 is Noord- en Midden Dalmatië met langs de kustlijn een hele reeks gezellige plaatsen als Zadar, Trogir en Makarska en uiteraard de prachtige stad Split.
Startplaatsen van deze op en top mediterrane reizen zijn Zadar en Trogir. Regio 3 is Zuid-Dalmatië met zijn betoverende landschappen en talloze eilandjes, oases van rust. Startplaats is Dubrovnik, een ommuurde historische stad.
Eén van de sleutelwoorden in het aanbod van ID Riva Tours is vrijheid. Om te beginnen bepaal je zelf de vervoerskeuze tot bij de haven van vertrek. In de attractieve reisbrochure van de reisorganisator vind je hierover alle informatie. Ook tijdens de reis ben je vrij als een vogel. Je kiest zelf of je mee gaat wandelen of zwemmen in een mooie baai of liever aan boord blijft. Kortom, binnen de uitgestippelde reisroute bepaal je zelf je eigen programma. Een ander sterktepunt van ID Riva Tours is de gezelligheid. Stel je geen cruiseschip met duizenden passagiers voor, integendeel, er wordt gevaren met een traditioneel motorzeilschip, ideaal voor kleine groepen. Na elke excursie is het alsof je weer thuiskomt, midden een internationaal gezelschap, in je eigen hut, veelal met douchegelegenheid, op een gezellig zeilschip met een ervaren kapitein en een kok die je het heerlijkste ontbijt serveert.
Het reisaanbod van ID Riva Tours is uniek omdat je niet alleen vaart langs de mooiste kust van de Middellandse Zee maar vooral omdat je een zeer gevarieerd reisprogramma wordt aangeboden dat je naar eigen keuze invult. Dat kan van alles zijn: 22 km fietsen door de natuur op het eiland Krk, een bezoek aan de kunstverzamelingen en oude bibliotheken in Trogir, wandelen door een kruidentuin of door lavendelvelden, geleide bezoeken met ervaren reisgidsen aan de historische plaatsen.
Het mooie aan zo’n cruise is de aaneenschakeling van schitterende ervaringen. ID Riva Tours brengt je van de ene mooie plek naar de andere zonder dat je telkens opnieuw je koffer moet pakken. Dit is puur genieten, voor iedereen, voor koppels, voor families, voor groepen vrienden.

Info
De reisbrochure van ID Riva Tours is verkrijgbaar via de reisagent. De zeilcruises kun je terugvinden achteraan de standaardbrochure.
Informatie en boekingen : www.idriva.be , Tel: 02 – 2194111

  •  boottype villa
  • boottype nerezine
  • boottype delia
Portrait de VandenHende
Van den Hende"