B-APART OPENT HAAR VIJFDE APPARTEMENTHOTEL IN BRUSSEL: HET DESIGN HOTEL B-APART REGENT

écrit par VandenHende
le 15/10/2012
la façade

De aparthotel groep ‘B-Aparthotels’ opent haar vijfde luxeverblijf in de hoofdstad van europa op de prestigieuze Regentlaan in Brussel: B-Apart Regent.
Met haar vijf residenties en meer dan 200 appartementen zorgt B-Aparthotels voor een perfect verblijf in de hoofdstad van Europa. Gasten verblijven er in de luxueuze accommodatie en ruimte van een appartement in combinatie met de uitmuntende service van een hotel. Het nieuwe Design B-Apart Hotel Regent bevindt zich in het centrum van Brussel, dicht bij de Botanische Tuinen en ideaal gesitueerd bij Europese Instituties, Belgische Ministeries en het hart van het Ambassadedistrict.
B-Apart Regent is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich op slechts enkele minuten van de Brusselse zakenbuurt en het koninklijk paleis. De residentie biedt 45 design appartementen, penthouses met privédakterras en ruime luxe studio’s. B-Apart Regent biedt de perfecte accommodatie als zaken – en vakantieverblijf in de Europese hoofdstad.
Black & White, design inside and out
De façade van het volledig gerenoveerd gebouw is de blikvanger die het moderne interieurdesign reflecteert van architect Gal Marom. Het nieuwe hotel laat door het spel met zwart en wit de kleur van de façade veranderen naargelang je positie op de Regentlaan. Het gebouw werd niet als doorsnee hotel ontworpen. Het B-Apart Regent biedt middellange en lange termijn verblijven aan en verschilt dus essentieel van een standaard hotel. Met dit doel voor ogen creëerde de architect een zeer unieke en aangename sfeer door het gebruik van zwart-wit combinaties in het interieur. Dit hoogwaardige stedelijke hotel heeft een sexy en inspirerend tijdloos design.
B-Apart Regent verrast met een uitzonderlijk design. Elk appartement is bemeubeld met Moooi, een internationaal design label dat in 2001 werd opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Naast ontwerpen van Marcel Wanders, bevat de portfolio een veelheid werk van andere Nederlandse nationaal en internationaal bekende designers. De stijl van de collectie is exclusief, gewaagd, speels, uitmuntend en steunend op het geloof dat groots design altijd voortkomt uit liefde. Voor de interieurverlichting werd gekozen voor het bekende Italiaanse label Flos. Beide merken vullen het zwart-wit concept van het B-Apart Regent aan.
Gezonde materialen voor gezonde ruimtes
Het combineren van verbluffend design met een gezond milieu werd voortdurend in gedachten gehouden. De naadloze vloer – en muurbekleding van Senso verenigt de ruimtes. Beide producten worden volledig uit natuurlijke materialen vervaardigd (plantaardige olie) en zijn vrij van vluchtige organische stoffen (VOS). Senso – producten werden speciaal gekozen door B-Apart voor hun “Blue” en “Ecospecifier” labels. Ze combineren technische kwaliteiten met maximaal comfort, veiligheid en design.

Om het thuisgevoel weg van huis te verkrijgen, werden de badkamers als vredige oases ontworpen, met luxueuze Corian wastafels, grote baden en inloop – regendouches.
De terrasmeubels van het luxe – merk ‘Meubli’ uit Knokke maakt ontspannende momenten met zicht op de Brusselse skyline mogelijk.
De binnenhuis fitnessruimte is 24u op 24 toegankelijk met de kamersleutel. En onze pas ontwikkelde ‘Virtuele conciërge’ in de lobby ondersteunt de gasten met antwoorden op hun vragen en verstrekt hen informatie gedurende hun verblijf.
Ontbijt en lunch worden in het Italiaans restaurant ‘Pomo’ geserveerd op het gelijkvloers. Dit restaurant wordt uitgebaat door de familie Lagagnina. Gasten kunnen ook room – service maaltijden vragen; op bestelling zal het restaurant de maaltijden in de koelkast in het appartement van de gast bezorgen.
Andere karakteristieken zijn:
° Satelliet TV
° Dvd-speler
° I dock station
° Fitnessruimte
° Video telefoon & privé telefoon
° Draadloos internet
° Airconditioning
° Volledig ingerichte kitchenette
° een eigen ondergrondse parkeergarage
° Dagelijkse schoonmaak (maandag tot vrijdag)
° Was en droog – ruimte
° Thuisgevoel in een beveiligde omgeving
° Verkoopautomaten

De hotels B-Apart worden beheerd en uitgebaat door Beapart NV, een bedrijf verbonden met de eigenaar van andere hotels in België zoals Park Inn Antwerp, Radisson Blu Astrid en het Aquatopia complex.

Praktische gegevens
B Apart Hotel Regent
Regentlaan 58 (aan Madouplein)
1000 Brussel
02 7435111
www.b-aparthotels.com

  • la façade
  • B-APART OPENT HAAR VIJFDE APPARTEMENTHOTEL IN BRUSSEL: HET DESIGN HOTEL B-APART REGENT
  • B-APART OPENT HAAR VIJFDE APPARTEMENTHOTEL IN BRUSSEL: HET DESIGN HOTEL B-APART REGENT
  • B-APART OPENT HAAR VIJFDE APPARTEMENTHOTEL IN BRUSSEL: HET DESIGN HOTEL B-APART REGENT
  • B-APART OPENT HAAR VIJFDE APPARTEMENTHOTEL IN BRUSSEL: HET DESIGN HOTEL B-APART REGENT
  • B-APART OPENT HAAR VIJFDE APPARTEMENTHOTEL IN BRUSSEL: HET DESIGN HOTEL B-APART REGENT
Portrait de VandenHende
Van den Hende"