Restaurant La Truffe Noir in Brussel viert zijn 25ste verjaardag in 2013

écrit par VandenHende
le 03/03/2013
luigi ciciriello

Al meer dan twintig jaar tilt deze traditionele en vernieuwende keuken de zwarte en witte truffels met de grootste zorg naar een hoger niveau. Elk van de originele creaties is de uitdrukking van deze passie, die gedeeld wordt met de meest veeleisende gastronomen. Deze uitzonderlijke diamanten komen enkel in een uitzonderlijk juwelenkistje optimaal tot hun recht. La Truffe Noire is een restaurant voor fijnproevers waar elegantie, verfijning en de krachtige magie van dit buitengewone ingrediënt centraal staan. Wij nodigen u uit om een unieke ervaring te beleven in dit uitzonderlijke sterrenrestaurant.

Stichter Luigi Ciciriello stel U voor : Aziz Bhatti & Erik Lindelauf, meesterkoks.
Ontdek de kaart met de Diamant en Privilege menu’s, waar de truffel alomtegenwoordig is en in al zijn aspecten aan bod komt. Elke maandag kunt u het week menu (50 € of 87 €) komen ontdekken bij een glaasje Prosecco en twee glazen grand cru’s. Beschikbaar bij de lunch en 's avonds, van maandag tot vrijdag.

Terras: op het kleurrijke terras kunt u in alle rust genieten van de zomerse dagen.

Evenementen: voor uw evenementen, vergaderingen, feesten, zakenetentjes, verjaardagen of elk ander gezellig moment zijner drie formules uitgedacht, Silver, Gold en Platinum, 12 "All in-menu’s" die voor de gelegenheid een speciale toets krijgen. Het privésalon biedt plaats aan 8 tot 20 personen.
Het restaurant kan 30 tot 50 personen herbergen.

Tabakliefhebbers kunnen terecht in een elegante rookkamer.

Parkeerdienst: de voiturier, Patrick, draagt zorg voor uw wagen, van bij uw aankomst tot aan uw vertrek, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een parkeerplaats.

Algemene info:
Openingsuren: maandag tot zaterdag
van 12u00 tot 14u15 en van 19u00 tot 21u45.
Gesloten op zaterdag middag en zondag.
Het restaurant is gesloten vanaf 1 april 2013 tot en met 8 april 2013
Terkamerenlaan, 12 te 1000 Brussel
Tel: +32 2 640 44 22; Fax: +32 2 647 97 04
E-mail : info@truffenoire.com
www.truffenoire.com

L’Atelier de la Truffe Noir
Vanuit zijn ambitie om de truffel toegankelijk te maken voor iedereen, opende Luigi Ciciriello, oprichter van het restaurant La Truffe Noire, in 1998 een beter betaalbaar restaurant-conceptstore rond zijn geliefkoosde product: L'Atelier de la Truffe Noire. Dit « Atelier », gelegen in het hartje van het trendy Brussel, toont de truffel op een « alledaagse » manier in al zijn facetten, tot groot genoegen van de liefhebbers van deze lekkernij. Ook al is de truffel er iets billijker van prijs, toch verliest hij niets van zijn pracht. Dankzij het talent en de aandacht van een team dat ervaring heeft opgedaan bij het moederhuis, nodigt L'Atelier de la Truffe Noire u uit voor een uitzonderlijke gastronomische reis, aan de hand van een gevarieerde en creatieve kaart, waarvan de truffelaroma's fijnproevers en lekkerbekken zullen bekoren. Het is ook de enige plaats in Brussel waar u heel het jaar door verse truffel vindt, evenals kwaliteitsproducten en heerlijke meeneemgerechten, om ook bij u thuis te kunnen genieten van duizend-en-een lekkernijen met truffels.

Algemene info :
L'Atelier de La Truffe Noire
Louizalaan 300 te 1050 Brussel
Telefoon: +32 2 640 54 55; Fax: +32 2 648 11 44
E-Mail : info@atelier.truffenoire.com

  • luigi ciciriello
  • de inkomhall
  • het restaurant
  • het rooksalon
  • receptiezaal
  • het restaurant
  • interieur
  • receptiezaal
Portrait de VandenHende
Van den Hende"