Davidsfonds Cultuurreizen lanceert reisaanbod 2017

écrit par VandenHende
le 22/12/2016
Davidsfonds Cultuurreizen lanceert reisaanbod 2017

Bijna 200 pagina’s reisinspiratie met daguitstappen, stedenreizen, muziekreizen, rondreizen in Europa en wereldreizen
Nieuwe bestemmingen, zoals Bretagne, het Zuid-Franse katharenland, Georgië, Bhutan, Madagaskar, Ecuador en de Galapagoseilanden, Peru en Australië.
Nieuwe reisbegeleiders: Leo Bormans, Christophe Busch, Fréderic Crahay, Luc Bonte, Paul De Vos, Luc Ponnet, Annelies Valgaeren, Priscilla Valkeneers en Liesbeth De Strooper
Nieuwe reisconcepten: modereis naar Parijs, cruise Parijs-Honfleur, Sferisterio Opera Festival in Macerata …

In een gloednieuwe brochure van bijna 200 pagina’s lanceert Davidsfonds Cultuurreizen haar reisaanbod voor 2017. Het gaat in totaal om zo’n 160 daguitstappen, stedenreizen, wijn- en muziekreizen, rondreizen in Europa en wereldreizen naar 60 verschillende bestemmingen, waaronder heel wat nieuwe. In het aanbod zitten ook enkele kersverse reisbegeleiders en originele reisconcepten.

Davidsfonds Cultuurreizen lanceert op dinsdag 20 december haar nieuwe brochure. Die telt bijna 200 pagina’s en biedt reisinspiratie voor zowel daguitstappen en stedenreizen, als muziekreizen, rondreizen in Europa en wereldreizen. Tussen het aanbod zitten heel wat nieuwe bestemmingen, zoals Bretagne, het Zuid-Franse katharenland, Georgië, Bhutan, Madagaskar, Ecuador en de Galapagoseilanden, Peru en Australië.

Maar er zijn niet alleen nieuwe bestemmingen. Davidsfonds Cultuurreizen pakt ook uit met nieuwe reisbegeleiders en –concepten. Leo Bormans gaat mee naar Bhutan, Luc Ponnet naar Oxford en Annelies Valgaeren naar Peru. En ook Luc Bonte, Paul De Vos en Priscilla Valkeneers zijn nieuwe gezichten. Qua reisconcept kunnen fashionista’s nu ook naar Parijs met Veerle Windels, muziekliefhebbers kunnen voor het eerst naar het Sferisterio Opera Festival in Macerata met Fred Brouwers en fans van boten kunnen op cruise van Parijs naar Honfleur.

En Davidsfonds Cultuurreizen is ook een nieuwe samenwerking aangegaan, naast de bestaande partnerships met o.a. Ondernemers voor Ondernemers, Vredeseilanden, WWF en de Vlaamse Vereniging Leerkrachten. Zo werkt ze samen met Kazerne Dossin en Stichting Auschwitz voor een reis naar Krakau en Auschwitz met de beide directeurs, Christophe Busch en Fréderic Crahay, als reisbegeleiders.

De nieuwe brochure van Davidsfonds Cultuurreizen met het aanbod voor 2017 kunt u online bekijken via http://bit.ly/28PLEwA. Heeft u liever een exemplaar op papier, mail dan even naar cultuurreizen@davidsfonds.be of bel 016 31 06 00.

  • Davidsfonds Cultuurreizen lanceert reisaanbod 2017
912 lectures
Portrait de VandenHende
Van den Hende"